Silnik: 2.0 NE
Rocznik: 1984
Wersja: berlina Pomógł: 1 raz Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 2010-02-26, 22:06 Witam wszystkich
witam wszystkich od jakichś dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem kadetta D '84 w ciągu tego czasu przeszedł trzy razy transplantacje na początku z 1.3 N na 1.3 N potem 1.8i a skończyło się na C20NE poza tym zaciski od omegi A kombi a belka tylna od vectry A oczywiście tył tarcze niestety przez 25 lat przeszedł kilka pseudo napraw blacharskich co na chwile obecną skutkuje tym, że cały dół auta jest na wskroś przeżarty to też od września 2009 przechodzi generalny remont blacharki który przeprowadzam sam. zamieszczam kilka fotek a więcej o przeprowadzanych pracach w innym dziale pozdrawiam
To nie żadne dystanse, ani nie felgi tylko belka z vectry. Wiem bo to autko mojego brata. A co do koloru to faktycznie jest to coś pomiędzy czerwienią, a pomarańczem. Ale po remoncie kolor ma zostać zmieniony. Jest też kupa innych planów, ale o tym może wypowie się właściciel. No i gleby raczej nie będzie, ze względu na nasze piękne drogi, a także z uwagi na to gdzie mieszkamy, a każdy chyba wie jak łatwo jest załatwić przedni dolny pas w kanciaku.
Pzdr.
Silnik: 1,3N OHC
Rocznik: 1982
Wersja: luxus Pomógł: 19 razy Skąd: Koło / Wrocław
Wysłany: 2010-02-28, 11:45
witaj,
ja też nie jestem zwolennikiem gleby, z uwagi na nasze drogi oczywiście
ładnie sie na fotkach prezentuje
po takich modyfikacjach podloga to podstawa wiec lepiej przyłóż się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum